Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu man jau vairs nebūs laika. Šodien un rīt, kamēr sēžu biedrībā, visu mierīgi varu sagatavot. Ja mēs braucam piektdienā, tad man gandrīz pa taisno pēc darba sanāk, tāpēc visam jau jābūt gatavam un sapakotam Par reņģes jau šodien nopirku un iegrūdu saldētavā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
12eiriķi? Tur jau vesels polšs gar degunu aiziet Ar visu zaceni
Man tikai ir aizdomas, ka ar šito braukšanu vakarā, pirtī iešanu un polšiņa atvēršanu, gulēsim kudiš mazāk nekā tad, ja brauktu no rīta
QuoteZivnieks ()
Bet man uz pohām vienmēr ķeras ļoti labi
Hehe Es gan laikam ātri atlūzīšu, jo būšu pēc sutkas pie auto. Ka vēl ko ierauj, tad vispār miegs uzreiz beidz nost. Ir gan otrs variants - atverās papildus enerģijas krātuve.......bet tā parasti nāk komplektā ar lielo rīkli.....tāpēc labāk pirmais variants
Nesen biju tieši Jūrkalnē. Baigi plānās butes tik bija un arī tās neņēma tā, ka atkauties nevarētu Pievienojos Koka Klucim, visiem sacensību dalībniekiem - ne asakas!
Ķīsīts brauca pār ezeru Rakstītām i kamanām, Asarītis zirgu dzina, Raudiņ' tura kamaniņas.
J0ni - tur ir dažādas krāsas, tikai fočenē īsti nevar redzēt. Pa vienai visur fosforizējošā. Bet zin kā ar tām pērlēm. Pēc manas "milzīgās" bušu ķeršanas pieredzes, es varu pateikt tā. Ja viņa ir, tad viņa ķeras gandrīz uz ko. Ja nav, tad iespējams visādas nianses spēlē lielāku lomu. Es tos karekļus lieku ar domu, ka butei vieglāk pamanīt ēsmu, krāsai vērību nepiegriežu. Nevaru pateikt, vai tie spīguļi palīdz, bet katrā gadījumā tie arī netraucē, tāpēc man tie ir uz pavadām