noteikti, ka starts ir Rīgā, par finišu runājot, ta tas parasti nolemjās pa ceļam....bet nu pagaidām ir divi varianti - vai jūrkalne, kur mači notiksies, vai arī visticamākais biš virs ovišiem...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
lai ērtāk, iesaku pašām sistēmām vienā galā treknu griezuli, otrā galā treknu griezuli ar treknu karabīni un sistēmas gan piebeidzu no A-Z, tobiš ar visām pavadām un ta tik maucu maisiņā
un vēl viena lieta - uz griezuļiem der uzmaukt kauc kādu cietas gumiņas caurulīti kādu 4-5 cm garu, lai pavada ir biš nostāk un tas viss pasākums nesaiet vienā desā
p.s. cik resnu auklu liki pamatauklai?
lai ērtāk, iesaku pašām sistēmām vienā galā treknu griezuli, otrā galā treknu griezuli ar treknu karabīni
Tā jau pārtērēju savu jūrai paredzēto budžetu Man ir cilpas abos galos
Quote (Zivnieks)
un vēl viena lieta - uz griezuļiem der uzmaukt kauc kādu cietas gumiņas caurulīti kādu 4-5 cm garu,
Gumijas caurulīte man palikusi spilgti zaļā krāsā
Quote (Zivnieks)
cik resnu auklu liki pamatauklai?
0,33mm
es visu laiku sēju 0.35 bet tad nācu pie apgaismības, ka kudiš labāk ir 0.4 un pat 0.45 un tam ir divi iemesli - 1) resnāka aukla ir cietāka aukla, līdz ar to mazāk piņķerējas un ja piņķerējas, tad viegli dabūt vaļā 2) ja svins ir kkur krietni ieķēries, tad 0.35 mēdza plīst... bet tas tik mans skatījums
Labi, ja labi - paldies par padomiem, šo to pielabošu, vai izmantošu citreiz
Vienreiz pa sezonu aizbraukt butēs un pirmo reizi pašam sasiet kaut kādas pavadas, neuzskatu par baigo gatavošanos, tā ka ķersies labi