Zivinens jau ilgi kārdina, bet kaut kā vēl nav sanācis Šoziem toč jālaiž! Zapečatano! Marti - jābrauc kopā, lai neesmu vienīgais dunduks, kas tur nav bijis un neko nesaprot Piedevām es ziemas copē tiešām daudz ko vēl nesaprotu, a tur vēl tādi plašumi
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tici, vai nē, bet man arī Pirmais un pēdējais ledus nav domāts man. Kā arī uz ledus upēs, ar lielu straumi, es ņiņi
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Bet vispār ledu gan vēl negribās ...man ar vēl spini gribas pamētāt:
Aha!
Labi vēl, ka ne aukstu aliņu vairumos Un starp citu, ko darīt, ja ntos kilometrus no krasta sagribās atviegloties pa lielam? Es nejustos ērti, ja apkārt ir makšķernieki. Jāņem necaurspīdīga telts līdz
Un starp citu, ko darīt, ja ntos kilometrus no krasta sagribās atviegloties pa lielam? Es nejustos ērti, ja apkārt ir makšķernieki. Jāņem necaurspīdīga telts līdz