Vakar ar Chominju uzrīkojām mini mačus Lielupē. Sacensību laiks - 3 stundas. Katram pa fīderim. Sacensību disciplīna - uz skaitu! Bija jautri. Sākumā vadībā izvirzījās Chominsh, bet kopumā es uzvarēju ar rezultātu 19gb:16b! Lielākā zivs gan pārliecinoši Chiminjam, tas bija breksis - 640gr! Būs arī kustīgās bildes atskaite vēlāk!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Copmani - paldies! Boroda - normālas sacenes. Tādā vējā ilgi sēdēt negribas, bet šitāds formāts piedod jautrību un asumiņu!
Šodien, par cik ieplānotā garāžās vārtu likšana izpalika, tad pēcpusdienā paņēmu fīderi, bļodu, barības paciņu un aizgāju tepat Daugavā pasēdēt. Laiks mainījās pa minūtēm. Tad vējš, tad lietus, tad mierīgs. Kas attiecas uz copi, tad tā bija baigi periodiski un uz vakaru kaut kā vispār pieklusa. Bet esmu apmierinās, izmērs vislabākais kāds voblai var būt, mazās palaistas atpakaļ, bet 14 pliči un brekši iesālīti un gaidīs kad viņus varēs noskrubināt pie aliņa! Vienīgi bišku noskauda tas, ka blakus copmanis tika pie četrām vimbām Knapmēra, bet tomēr! Es vienu kaut ko smagu ar pavilku, visticamāk arī vimbu, bet līdz man nākt negribēja, tāpēc neizvilkās! Bija forši!
Forši! Es ar šodien pasēdēju Ventas krastā ar fīderi. Vispār klusums baisais. Noķēru tikai vienu ķīsi un pēc nepilnām divām stundām aizbēgu atpakaļ neskatīdamies
Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...
Ar Imantu pafīderējām vakar pa dienu Lielupā. Kad uz vakaru varēja sākties cope, mums jau beidzās barība, tārpi un pašiem ēst jau gribējās Tāpat bija forši!
Beidzot tiku pie ūdeņiem lielajā upē. Copēju ar vienu pīderi. Skaits bija labs, tik tas izmērs max pārsniedza plaukstu. līņus nemanīju, vismaz man pa labi un kreisi nekas vairāk par smukām raudām un asarēniem nebija.
Koka Klucis šodien no pusdienlaika ciemojās Rīgā, tāpēc aizbraucām bik pacopēt arī. Šoreiz ar fīderiem, Gaujā un līdz paķērām Anatoliju Saķērām veselu pliču armiju, Koka Klucim tika viens breksītis, bet Anatolijs vienīgais tika pie asara!