laba pastaiga sanākusi. parasti rēķinu, ka stundā nočāpoju 6 km . normālā solī. bet ja cepumu pagrauzis esi, tad jau taisnā līnijā nesanāk:) līdz ar to km arī sanāk vairāk:)) pa forelēm vazājoties visai bieži tādus attālumus var veikt. un pat lielākus.
distance tur sanāk drusku virs 20km. beigās, pat paskrēju, jo apnika iet. drusku bija interese to kādreiz izdarīt. nenožēloju, bet vairāk tā nedarīšu, jo viss nu ir skaidrs
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Zivnieks - kamēŗ viņš noķer tās GPS koordinātes, tikmēr var ātrumā kļūdu parādīt. Bet vispār diezgan precīza programma, man baigi patīk Šodien notestēju riteņbraukšanas režīmu, braucot ar auto Rāda arī pa atsevišķiem posmiem, kad vislabāk esi nobraucis, kad sliktāk. Nevaru sagaidīt, kad uz ūdeņiem varēšu sākt testēt Ātrumu rāda, braucot ar auto, par pāris kilometriem mazāku kā spidometrā. Tā tam arī jābūt Feina programma!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Marti - es uz Vecmīlgrāvi arī pāris reizes esmu čāpojis, bet tas bija studentu laikā un tad man netraucēja riepa
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Izrādās, ka manā aparātā ir arī google kartes un caur GPS uztvērēju es kartē redzu atrašanās vietu. Varu arī iegūt norādes par kādu braukšanas maršrutu. Priekšā gan nesaka kur braukt, bet parāda uz kartes un rāda kā es pa karti pārvietojos! Ja vēl varētu punktus atlikt, lai nav jāpieraksta koordinātes, tad vispār būtu super puper, bet tāpat ir super!