Paldies, vēlreiz!! Šodien gan darbā ir jautri...tā ir ka čomi negaidīti ar konīti piebrauc ciemā :D
Nu gan Tev darbiņš.... afigetj. Ja pie manis kāds kaut velk no somas, tad bļauju cik spēka - nēēēē. Bet bija tik viens gadījums, ka man nemanot 0.35 atstāja.... Nu tā arī mētājās starp mapēm...laikam jāieliek miskstē, apkopējas atradīs, būs priecīgas. Es savu pudeli varu pats nopirkt, nafig vēl daudziem ir galvā doma, ka pa pudeli es pēkšņi pārkāpšu likumus.... un pieņemšu prettiesiskus, pretlikumīgus lēmumus....
Sveicieni Urmaasam vārda dienā! Sumināti arī visi jubilāri! Šodien Jēzus vecumu sasniedz arī viens no Z komandas dalībniekiem - Voldiņš!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)