Tu mani sabiedēji Es ar pirmo gadu aiz slinkuma atstāju laivu salocītu . Bet cik dzirdēju, viņai nekas nevarot kaitēt ja sausā vietā .Laikam arī pirms upes brauciena būs jāpārbauda Varbūt kāds zin pastāstīt kā tur ir ar tām PVC laivām ,Var viņas turēt nepiepūstas ???Goglē protams var visu ko atrast ,bet viedokļi dalās . Gribētos ko dzirdēt no pašu zēniem kas ar tādu lietu ir saskāries
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ūdens, palīgi un Cif netīrumus dabūja nost! Tagad laiva tīra!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
J0ni - kas tad tai vestei tik burvīgs? Tā plastmasas svilpīte, kas klāt vestei Un vispār - tā ir Spulgita veste!
Labdien!-- ko jūs speciālisti teiktu par šādu laivu?- outland ipb-300-sl . Elektromotors iegādāts outland 1100. finanse šim pasākumam ir tik cik ir. protams laivai nav ķīlis un pilnā cietā grīda.
Nezinu ko speciālisti teiktu, bet manuprāt ir ok. Protams, divatā nebūs ērti tādā laivā, toties, ja jānes vienam, tad daudz vieglāka par lielāku. Cieto grīdu var pats uztaisīt no 9mm mitrumizturīgā finiera, kā es taisīju. Bet ķīlis braucot ar elektromotoru nav tik svarīgs, tie ātrumi tāpat ir niecīgi un vadamību dikti neietekmē, glisēt tāpat nav iespējams Domāju, ka ir ok!
paldies!--- es jau izgāju cauri forumam--redzēju Jūsu meistardarbu--- labs risinājums.es tāds amatieris vien esmu - no krasta vien makšķerēju iepriekš,pāris reižu čomiem līdzi esmu bijis. bet forumus pārlasījies esmu līks
-- cik noprotu ,tad tieši Jūs esiet speciālists.-- paldies!-- man ap dūšu palika drusku vieglāk. redzēs kādi būs pirmie izbraucieni,tad jau video ielikšu.
redzēs kādi būs pirmie izbraucieni,tad jau video ielikšu.
Ieliec gan kādu atskaiti, foto vai video Tas palīdzēs arī citiem saprast, vai kas tāds der viņiem, vai vajag ko lielāku u.t.t. Skatīties veikalos un internetveikalos tomēr nav tas pats, kas redzēt copmaņus reālajā vidē tādā un tādā laivā! Lai veicas!